המתכונים שלנו

מתכונים

קיש פטריות ובצל עם תחליף ביצה טבעוני

לטגן‭ ‬בצל‭ ‬בשמן‭ ‬זית‭,‬ להוסיף‭ ‬פטריות‭ ‬טריות. להוריד‭ ‬מהאש‭,‬ להוסיף‭ ‬חלב‭ ‬קוקוס, ‬3‭‬ כפיות‭ ‬תחליף ביצה‭ ‬טבעוני‭,‬ מלח, פלפל‭ ‬שחור, אגוז‭ ‬מוסקט‭,‬ מוצרלה‭ ‬טבעונית‭ ‬ויולייף‭.‬
את‭ ‬הבצק‭ ‬הפריך‭…

כנאפה טבעונית

מפרידים בזהירות את אטריות הקדאיף, מסדרים בשכבה אחידה במחבת בקוטר 30 ס"מ ויוצקים עליהם את השמן. מוודאים שכל האטריות ספגו את השמן באופן אחיד.
מגרדים את המוצרלה בפומפייה ומפזרים את הגבינה מעל האטריות…

כדורי גבינה טבעונית מהירים וקלים להכנה

יוצקים לתוך סיר את חלב הסויה, שמן זית ומלח ומרתיחים. מוסיפים פנימה את הקמח ומערבבים היטב תוך בישול על אש גבוה עד שנוצר בצק אחיד.
מייבשים את הבצק כ 2 דקות תוך כדי בחישה ומכבים את האש…

עוגת שמרים טבעונית

יש לערבב את הקמח, תחליף ביצה, מרגרינה וחצי כוס שמן.
יש לערבב בנפרד את המים הפושרים, שמרים יבשים וכוס סוכר, להמתין 10 דקות ולהוסיף לבצק.
ללוש הכל ביחד ולהתפיח כשעה…

שקשוקה טבעונית

מפוררים את הטופו לפירורים גסים ומערבבים עם הכורכום וכף שמן זית.
בסיר רחב מחממים היטב את השמן שנותר ומטגנים היטב את הבצל והפלפלים עד שהם שחומים מאוד.
מוסיפים את הטופו המפורר ומטגנים מספר דקות עד שהטופו מזהיב…

קנלוני במילוי בטטה וצהובה טבעונית

לטגן את הבצל והשום, להוסיף את העגבניות המרוסקות ועלי הבזיליקום ולתבל במלח ופלפל לפי הטעם…

פיצה טבעונית עם בצק בייגלה עם עגבניות, זיתים, וצהובה עם זיתים טבעונית

בקערה עמוקה ללוש את כל מרכיבי הבצק עד שמתקבל בצק חלק ואחיד…

פוקצ'ה עם גבינת מוצרלה טבעונית

מערבלים במיקסר קמח, מלח, שמרים, שמן ומים ומערבבים כ-8 דקות, הבצק יהיה מאוד רך.
מכסים את הקערה ומתפיחים שעה או עד להכפלת הנפח. להעביר את הבצק לנייר אפיה ולעצב בעזרת הידיים פוקצ'ה…

מרק בצל צרפתי מוקרם עם צהובה טבעונית

לטגן קלות בסיר עם שמן זית, הבצל.
להוסיף את את הטימין והשום ולהמשיך לאדות על להבה בינונית .להוסיף את המלח, הפלפל השחור, ואבקת המרק, ולבשל עד שמתקבל צבע חום כ 20-דקות.
לפזר את הקמח ולערבב. להוסיף את היין והמים ולהביא לרתיחה…

סירות חציל ממולאות בעגבניות וגבינת מוצרלה טבעונית

לטגן את הבצל בסיר עם 1/4 כוס שמן זית, עד להשחמה. להוסיף את פרוסות שיני השום ולערבב כדקה. להוסיף את רסק העגבניות, לערבב ולאחר מכן להוסיף את העגבניות הקצוצות. לתבל במלח ופלפל שחור לפי הטעם ולבשל כ– 20 דקות. משאירים את המלית בצד…

מרק ירקות עם אטריות, מוגש עם בגט מוקרם עם גבינה צהובה טבעונית

לטגן קלות בסיר עם שמן זית, הבצל. להוסיף את את הטימין והשום ולהמשיך לאדות על להבה בינונית. להוסיף את לקט הירקות.
להוסיף את המים, לערבב ולהביא לרתיחה…

סלט עלי בייבי ברוטב חרדל דיז'ון וסילאן, עם פירות יבשים, תותים ו"נגיעות" של הצהובה הטבעונית

מחממים תנור לחום גבוה, יש לחתוך את עלי הפילו לריבועים, לקחת 2 ריבועים ולהניח על בסיס תבנית מאפינס…