סירות חציל ממולאות בעגבניות וגבינת מוצרלה טבעונית

מצרכים

1 בצל
מוצרלה טבעונית
1/4 כוס שמן זית
8 פרוסות שיני שום
4 עגבניות מקולפות קצוצות דק
2 כפות רסק עגבניות
6 חצילים בינוניים
מלח, פלפל שחור

הוראות הכנה

הכנת המלית:
לטגן את הבצל בסיר עם 1/4 כוס שמן זית, עד להשחמה. להוסיף את פרוסות שיני השום ולערבב כדקה. להוסיף את רסק העגבניות, לערבב ולאחר מכן להוסיף את העגבניות הקצוצות. לתבל במלח ופלפל שחור לפי הטעם ולבשל כ– 20 דקות. משאירים את המלית בצד.

הכנת סירות החציל:
יש לחצות כל חציל, ולחרוץ עם סכין לאורך ולרוחב, לחמם במחבת שמן ולטגן את החצילים עד להזהבה. להוציא את החצילים, לרוקן את התוכן ולהוסיף למלית של העגבניות.
למלא כל סירת חציל במלית ולהניח בתבנית אפייה ומעל לפזר את גבינת המוצרלה הטבעונית, מכניסים לתנור ואופים כ-20 דקות.
מומלץ להגיש חם!

אין עדיין תגובות על מתכון זה.