סלט עלי בייבי ברוטב חרדל דיז'ון וסילאן, עם פירות יבשים, תותים ו"נגיעות" של הצהובה הטבעונית

מצרכים

אריזת‭ ‬בצק‭ ‬עלי‭ ‬פילו
חבילת‭ ‬עלי‭ ‬בייבי
תות‭ ‬שדה‭ ‬חתוך‭ ‬לחצאים
אגוזי‭ ‬מלך‭ ‬קצוצים‭ ‬גס
שקדים‭ ‬קצוצים‭ ‬גס
צימוקים
פקאנים
אריזת‭ ‬צהובה‭ ‬טבעונית

לרוטב‭:‬
כפית‭ ‬חרדל‭ ‬דיז‭'‬ון
1/3‭‬ כוס‭ ‬שמן‭ ‬זית
1‭‬ כף‭ ‬סילאן
3‭‬ כפות‭ ‬מיץ‭ ‬תפוזים
מלח‭ ‬ופלפל‭ ‬גס

הוראות הכנה

הכנת קעריות מעלי פילו:
מחממים תנור לחום גבוה, יש לחתוך את עלי הפילו לריבועים, לקחת 2 ריבועים ולהניח על בסיס תבנית מאפינס, לרסס בספריי שמן או למרוח שמן ולהכניס לתנור על שמזהיב, 10-15 דקות.

מניחים את המצרכים בקערה ומתבלים ברוטב, את הפרוסות הצהובות של ויולייף חותכים לרצועות ומפזרים מעל. מגישים בקעריות האישיות שהכנו מעלי פילו.

אין עדיין תגובות על מתכון זה.