קיש פטריות ובצל עם תחליף ביצה טבעוני

מצרכים

בצק‭ ‬פריך
2 ‬כפות‭ ‬שמן‭ ‬זית
1‭‬ סלסלת‭ ‬פטריות‭ ‬טריות
1‬ בצל‭ ‬גדול
3 ‬כפיות‭ ‬תחליף‭ ‬ביצה‭ ‬טבעוני
קופסת‭ ‬חלב‭ ‬קוקוס
מלח, ‬פלפל‭ ‬שחור
אגוז‭ ‬מוסקט‭ ‬לפי‭ ‬הטעם
200‬ גרם‭ ‬מוצרלה‭ ‬ויולייף‭ ‬מגורדת

הוראות הכנה

אופן‭ ‬הכנת‭ ‬המלית‭:‬
לטגן‭ ‬בצל‭ ‬בשמן‭ ‬זית‭,‬ להוסיף‭ ‬פטריות‭ ‬טריות. להוריד‭ ‬מהאש‭,‬ להוסיף‭ ‬חלב‭ ‬קוקוס, ‬3‭‬ כפיות‭ ‬תחליף ביצה‭ ‬טבעוני‭,‬ מלח, פלפל‭ ‬שחור, אגוז‭ ‬מוסקט‭,‬ מוצרלה‭ ‬טבעונית‭ ‬ויולייף‭.‬
את‭ ‬הבצק‭ ‬הפריך‭ ‬יש‭ ‬לרדד‭ ‬ולכסות‭ ‬את‭ ‬התבנית‭ ‬או‭ ‬תבניות‭ ‬אישיות‭.‬
יש‭ ‬לצקת‭ ‬את‭ ‬התערובת‭ ‬על‭ ‬הבצק‭ ‬ולהכניס לתנור‭ ‬שחומם‭ ‬מראש‭ ‬180‭ ‬מעלות, לאפות‭ ‬עד‭ ‬שמשחים כ‭ ‬50‭-‬דקות‭.‬

אין עדיין תגובות על מתכון זה.