קנלוני במילוי בטטה וצהובה טבעונית

מצרכים

חבילת קנלוני
5 בטטות
קופסת עגבניות מרוסקות
1 בצל קצוץ
2 שיני שום כתושות
3 כפות שמן זית
צהובה טבעונית עגבניות ובזיליקום
מלח ופלפל לפי הטעם
עלי בזיליקום

הוראות הכנה

רוטב:
לטגן את הבצל והשום, להוסיף את העגבניות המרוסקות ועלי הבזיליקום ולתבל במלח ופלפל לפי הטעם.

המילוי:
לאפות את הבטטות על מלח גס כשעה בתנור ב-180 מעלות. לקלף ולמעוך את הבטטה (ללא הקליפה) ולהוסיף חתיכות של הצהובה טבעונית ויולייף.
להמתין שהמילוי יתקרר קצת ולמלא את הקנלוני. לסדר בתבנית שכבה של רוטב ומעל קנלוני ומעל שכבה נוספת של רוטב.
לכסות את התבנית בנייר אלומיניום ולאפות כ-35 דקות בטמפרטורה של 170 מעלות, לאחר מכן להוריד את נייר האלומיניום ולאפות 10 דקות נוספות.

אין עדיין תגובות על מתכון זה.